Vepřová panenka s rajčatovými fettuccine a mozzarelou

Vepřová panenka s rajčatovými fettuccine a mozzarelou
  • Kategorie
  • Množství
  • Doba přípravy
  • Teplota grilování
  • Vepřové
  • 4 porce
  • 40 minut
  • 130 °C

Přísady

  • vepřová panenka
  • loupaná krájená rajčata
  • drcený česnek
  • cukr
  • přepuštěné máslo
  • sůl
  • pepř
  • čerstvé těstoviny
  • koření Orny spice Napoleon
  • bazalka
  • oregáno
  • cherry rajčátka
  • řeřicha
  • olej
  • česnekové klíčky
  • čerstvý rozmarýn
  • tymián
  • mozzarella

Maso odblaníme, potřeme olejem, osolíme, opepříme, přidáme koření Orny spice a necháme chvíli odpočinout.

Mezitím si na rozpálenou Sizzle Zone připravíme dvě pánve WOK. Do jedné dáme vařit vodu na těstoviny a v druhé si vyrobíme z přepuštěného másla a lžíce a půl cukru jemný karamel. Do něj přidáme loupaná krájená rajčata, nasekaný rozmarýn, tymián, oregáno a osolíme a opepříme. Přihodíme nasekaný česnek a provaříme.

Rozpálíme gril, panenku opečeme ze všech stran a necháme grilovat na 130 °C cca 12 minut (podle požadovaného stupně propečenosti). Hotovou panenku necháme odpočinout.

Do rajčatové směsi přidáme rozkrojená cherry rajčata a krátce prohřejeme.

Odpočaté maso osolíme, opepříme a nafilírujeme a podáváme na těstovinách vmíchaných do rajčatové směsi s natrhanou mozzarellou, bazalkou a řeřichou. 

Mohlo by se Vám také líbit