T-Bone steak s kukuřicí a máslovým kořením

T-Bone steak s kukuřicí a máslovým kořením
  • Kategorie
  • Množství
  • Doba přípravy
  • Teplota grilování
  • Hovězí
  • 4 porce
  • 20 minut
  • 300 °C

Přísady

  • 2 ks T-Bone steaku
  • 4 ks předvařené kukuřice
  • 4 ks chilli papričky
  • oříšek másla
  • sůl
  • pepř
  • Beef spice Napoleon

Gril rozehřejeme na 300 °C a vytvoříme dvě zóny pro přímé a nepřímé grilování. Veškeré uhlí si dáme na jednu stranu a steaky zde zatáhneme. Maso poté přendáme na druhou stranu, kde je teplota nižší, a grilujeme deset až patnáct minut (záleží na velikosti a požadovaném stupni propečení).

Přidáme kukuřici s chilli papričkami. Do kastrůlku vložíme máslo, sůl, pepř a koření a necháme na grilu rozehřát. Hotové steaky necháme krátce odpočinout, a nakonec přelijeme rozpuštěným kořeněným máslem. Podáváme s grilovanou kukuřicí s chilli.