Kuře na červeném víně a zelenině

Kuře na červeném víně a zelenině
  • Kategorie
  • Množství
  • Doba přípravy
  • Teplota grilování
  • Drůbež
  • 4 porce
  • 2,5 hodiny
  • 130 °C

Přísady

  • celé kuře
  • koření Chicken spicy Napoleon
  • cibule
  • barevná mrkev
  • květák
  • červené víno
  • olej
  • sůl
  • pepř
  • pomeranč

Zeleninu očistíme, nakrájíme, vyložíme jí dno grilovací pánve a podlijeme vínem. Na trn misky nasadíme kuře, pokapeme olejem, zastříkneme šťávou z celého pomeranče, osolíme, opepříme a posypeme kořením Chicken spicy (včetně zeleniny).

Dáme asi na 2 hodiny péct na 130 °C. Hotové kuře podáváme s vypečenou zeleninou.

Mohlo by se Vám také líbit